Älykoti

palkki

Älykoti – kaihdinten etähallintaa

Älykodilla tarkoitetaan kotia, jonka valaistusta, lämmitystä ja elektronisia laitteita hallinnoidaan etänä esimerkiksi älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen kautta. Toimiakseen älykoti tarvitsee verkkoyhteyden, jonka avulla käyttäjä voi ohjata kodin laitteita etänä.
 
Yhdistämällä kodin langattomaan WiFi-verkkoon tarkoitukseen sopivan reitittimen/hubin, on sinun mahdollista ohjata kaikkia moottoroituja kaihtimiasi omalla älylaitteellasi. Jotta käyttäminen onnistuu, täytyy sinun aloittaa lataamalla omaan älylaitteeseesi juuri tähän tarkoitukseen rakennettu aplikaatio omasta sovelluskaupastasi.
 
Asennettuasi aplikaation pystyt yhdistämään sopivat laitteet esimerkiksi rullakaihtimet, markiisit, sälekaihtimet samaan järjestelmään  ja käyttämään niitä helposti etänä tai älykkäästi paikan päällä.
 
Mobiililaite

Jos asentaminen ja käytön aloittaminen huolettaa, ole yhteyksissä sähköpostitse ruutu@ruutukaihdin.fi tai puhelimitse 050 3565 414 . Autamme mielellämme!

Älykotijärjestelmät

SOMFY

Conexoon-applikaatio

Connexoon Window

Connexoon Window -sovelluksen ja siihen liittyvän kotiautomaatioratkaisun avulla voit etäohjata älypuhelimellasi mm. sälerullaimia, pysty- ja sälekaihtimia, Velux-kattoikkunoita, Philips HUE -lamppuja. Täydellinen järjestelmä, kun haluat ohjata vain yhtä, maksimissaan muutamaa laitetta.

Luo avaamis- ja sulkemistilanteet sälerullaimille ja aktivoi tilanteet älypuhelinsovelluksen kautta. Tarkista etänä missä tahansa, ovatko yhdistetyt verhosi auki vai kiinni tai onko kotona huono sää.

TaHoma

TaHoma®

TaHoma® on omiin tarpeisiin skaalautuva älyreititin, jonka käytön voi aloittaa yhdellä laitteella ja yhdistää sen jälkeen toimintoja haluttaessa lisää.

Laitetta ohjataan älylaitteella TaHoma®-sovelluksen avulla. Pystyt sulkemaan verhot, sammuttamaan valot, sulkemaan autotallin oven tai laskemaan sälerullaimet yhdellä kädenliikkeellä milloin ja missä tahansa.

AUTOMATE

Pulse applikaatio

Automate® Pulse

Alykkään Automate®-kaihdinmoottorijärjestelmän perusta on Automate® Pulse 2 Hubi. Itse Hubia pystyy ohjaamaan kaikkiin älypuhelimiin ja tablettilaitteisiin sopivalla applikaatiolla Automate Pulse 2, jonka voi ladata omaan älylaitteeseen sovelluskaupasta veloituksetta. 

Pulse Hubi

Automate®-reitittimeen pystyy yhdistämään jopa 30 moottoria ja se integroituu saumattomasti myös useiden muiden automaatiojärjestelmien kanssa. Näin pystyy hyödyntämään saumattomasti räätälöidyt automaatiot ja äänikomennot älyverhojan käytössä. Pystyt ryhmittelemään kaikki kotisi kaihtimet ja automatisoimaan ajastimin niiden toimintaa omaan elämäntapaasi sopivaksi. Ja kaikki toimii täydelliseti, vaikka et itse olisikaan kotona.