ZipScreen-kaihtimet

palkki

Säästä energiaa ja pidä sisätilat viileänä paahteellakin

ZipScreen on ikkunan ulkopuolelle suunniteltu auringonsuojaverho, jonka avulla estetään auringon valoa ja lämpöä pääsemästä talon sisätiloihin. Verho kestää rakenteensa ansiosta hyvin kovaakin tuulta, jopa 20 m/s. ZipScreen-kankaaseen on valmistusvaiheessa hitsattu kiinni vetoketjun puolikas molempiin pystyreunoihin. Vetoketjureuna on pujotettu verhon molemmissa sivuissa oleviin ohjauskiskoihin eli kanaaleihin, joiden ansiosta verho liikkuu suorassa urissa eikä pääse irtoamaan tuulen vaikutuksesta. Rakenne mahdollistaa tiiviin ja huolitellun kiinnityksen ikkunaa vasten sekä parantaa verhon antamaa varjostusta.

ZipScreen-kaihdin valmistetaan moottoroituna, jolloin sitä voi ohjata paino- tai avainkytkimellä, puhelimella/tabletilla tai impulssikytkimellä. Verhon voi varustaa myös säädettävällä aurinkosensorilla, jolloin se laskeutuu automaattisesti, kun on riittävän kirkasta.

Verhoihin käytetään Screen-kangasta, joka jättää reikiensä ansiosta maiseman näkyviin. Valonläpäisyvaihtoehtoja on kaksi: 1 % ja 5 %. 

Materiaali hyvin säätä kestävää ja soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. 

Kangasvaihtoehdot

Screen EX valonläpäisy 5 %

Screen EX valonläpäisy 1 %

Galleria

Close Menu