Ulkoscreen-kaihtimet

palkki

Ulkoscreen säästää viilennyskuluissa helteellä

Ulkoscreen on auringonsuojakaihdin, joka asennetaan ikkunan ulkopuolelle. Sen avulla pystyt estämään tehokkaasti auringon valoa ja lämpöä pääsemästä talon sisätiloihin.  

Kaihdin on ylhäältä koteloitu ja siinä  on vaijerikiinnitys. Kaihtimen molempiin reunoihin pingotetut kiinnitysvaijerit pitävät verhon tiukasti paikoillaan ja estävät samalla sitä rikkoutumasta kovassakaan tuulessa. Rakenteensa ansiosta tätä kustannustehokasta kaihdinta voidaan käyttää myös esimerkiksi tuulisuojana terassilla, jossa ei ole terassilaseja suojaamassa viimalta. 

Ulkonäoltään Ulkoscreen-kaihdin on kevyempi kuin samantyylinen ZipScreen-kaihdin, koska siitä puuttuvat ilmettä jykevöittävät sivukotelot.

Kaihtimet valmistetaan moottoroituna, jolloin niitä voi ohjata paino- tai avainkytkimellä, puhelimella/tabletilla tai impulssikytkimellä. Verhon voi varustaa myös säädettävällä aurinkosensorilla. Kun ilma on riittävän kirkas, se laskeutuu automaattisesti ja nousee taas illan hämärtyessä.

Kaihtimet valmistetaan screenkankaasta, joka jättää reikäisyytensä ansiosta maiseman näkyviin. Materiaali on erittäin hyvin säätä kestävää ja soveltuu samalla ympärivuotiseen käyttöön. 

Ulkoscreen

Kangasvaihtoehdot

Screen 4000

Galleria