ZipScreen-kaihtimet

palkki

ZipScreen säästää energiaa ja pitää sisätilat viileänä paahteellakin

ZipScreen on ikkunan ulkopuolelle suunniteltu auringonsuojaverho, jonka avulla estetään auringon valoa ja lämpöä pääsemästä talon sisätiloihin. Verho asettuu tiiviisti ikkunaa vasten ja antaa hyvän aurinkosuojan kaikkiin kodin tiloihin sekä julkisiin rakennuksiin.

Verho kestää rakenteensa ansiosta hyvin kovaakin tuulta, jopa 20 m/s. ZipScreen-kankaaseen on valmistusvaiheessa hitsattu kiinni vetoketjun puolikas molempiin pystyreunoihin. Vetoketjureuna on pujotettu verhon molemmissa sivuissa oleviin ohjauskiskoihin eli kanaaleihin, joiden ansiosta verho liikkuu urissa suorassa eikä pääse irtoamaan tuulen vaikutuksesta. Rakenne mahdollistaa tiiviin ja huolitellun kiinnityksen ikkunaa vasten sekä parantaa verhon antamaa varjostusta.

ZipScreen-kaihdin valmistetaan moottoroituna, jolloin sitä voi ohjata paino- tai avainkytkimellä, puhelimella/tabletilla tai impulssikytkimellä. Verhon voi varustaa myös säädettävällä aurinkosensorilla, jolloin se laskeutuu automaattisesti, kun on riittävän kirkasta.

Verhoihin käytetään Screen-kangasta, joka on PVC:llä päällystetty laskuitupohjainen kangas. Se jättää reikiensä ansiosta maiseman näkyviin.  Valonläpäisyvaihtoehtoja on kaksi: 1 % ja 5 %. Oikein valitulla screenkankaalla voidaan pysäyttää jopa 90 % lämpösäteilystä rakennuksen ulkopuolella. Tämä puolestaan vähentää merkittävästi jäähdytyksen tarvetta.

Materiaali on myös hyvin säätä kestävää ja soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. 

Kangasvaihtoehdot

Screen EX valonläpäisy 5 %

Screen EX valonläpäisy 1 %

Galleria