Kangasvekkikaihtimet

palkki

Kangasvekkikaihtimet tuovat pehmeää tunnelmaa 

Kangasvekkikaihtimet eli pliseekaihtimet ovat helppohoitoisia vekattuja kankaisia kaihtimia, jonka läpi valo siivilöityy pehmeästi ja kauniisti. Kangasvekkikaihdinta voidaan valmistaa sekä alhaalta, keskeltä tai ylhäältä aukeavaksi, jonka ansiosta huoneessa on mahdollista pitää osittaista näkösuojaa menettämättä silti koko näkymää. Kaihtimen korkeutta voi säätää ylä- ja alareunan profiilissa olevista kahvoista. 

Mittojen mukaan valmistettavat kaihtimet soveltuvat yhtä lailla kotiin ja julkisiin tiloihin. Kangasvekkikaihtimet voi tarvittessa pestä vedellä ilman, että ne menettävät laskostettua muotoaan. Kaihtimia voi huoletta myös rypistellä käsissä ja ne palautuvat takaisin alkuperäiseen kuosiinsa. Tämän ominaisuuden takia ne soveltuvatkin mainiosti myös lapsiperheiden arkeen.

Materiaalina kangasvekkikaihtimissa on 100 % polyesteri. Värivalikoimasta löytyy useita sisustukseen sopivia sävyjä sekä kuoseja läpinäkyvistä pimentäviin vaihtoehtoihin. Myös palosuojattuja kankaita löytyy.

Heijastustaustalla varustetut kankaat heijastavat sekä lämpöä että auringonvaloa tehokkaasti takaisin ulos ja vähentävät kuumalla ilmalla viilennyksen tarvetta.

Kangasvekkikaihtimet

Kangasvekkikaihdin voidaan valmistaa myös kaksinkertaisesta kennokankaasta, jonka rakenne muistuttaa hunajakennoa. Rakenteensa ansiosta kaihdin suojaa eristävine ilmataskuineen erittäin hyvin ulkoa tulevalta lämpösäteilyltä sekä päinvastaisesti myös pitää tiiviisti huonelämmön sisällä. 

Kaihtimen saa nostettua ja laskettua käsin kaihtimen ala- ja yläreunissa olevilla vetimillä tai säätökepin avulla, mikäli vedin on liian korkealla käsin ylettyä. Koska kangasvekkikaihtimissa ei roiku erillisiä naruja, on ne turvalliset käyttää esimerkiksi lapsiperheissä.

Kangasvekkikaihdin sopii myös parvekkeelle tai terassille

Kangasvekkikaihdin soveltuu erinomaisesti myös ulkotiloihin. Voit asentaa sen terassin kattoikkunoihin, parvekkeen laseihin tai kaiteeseen tuomaan näkösuojaa.

Osittain läpinäkyvät kankaat

Crepe

Chic Texture

Cetus

SC Alu

Kankaassa heijastustausta

SC Light

Peittävät kankaat

Pearl

Kankaassa heijastustausta

Pimentävät kankaat

Lund

Kennokankaat

Peittävät, valoa läpäisevät kankaat

Lexington

Pimentävät kankaat

Lexington Blackout

Blenheim Blackout

Galleria