Markiisit

palkki

Markiisit suojaavat ikkunoita ja terasseja

Markiisit antavat edustavan ja huolitellun vaikutelman rakennuksen julkisivusta. Kuitenkin niiden hankkimisen syyt ovat yleensä käytönnällisemmät kuin pelkkä ulkonäkö.

Jos haluat tyylikkäällä tavalla tehokkaan valo- ja lämpösuojan, niin markiisi on silloin hyvä vaihtoehto. Se toimii suojana paahteelta ja sateelta, pidentäen näin esimerkiksi terassin käyttöaikaa ja -mukavuutta.

Nimenomaan ulkokäyttöön suunnitellut ja kehitetyt markiisikankaat hylkivät tehokkaasti likaa ja vettä. Ne ovat lisäksi erittäin kestäviä ja kestävät vuosien auringonpaahteen säilyttäen lujuutensa ja värinsä.

Värivaihtoehtoja on kymmeniä. Edustamamme kotimaiset Tamar-markiisit valmistetaan Swela Sunvas tai Sunsilk-kankailla. Toimitamme myös huippulaadukkaat saksalaiset Markilux-markiisit.

Terassimarkiisi iltatunnelma

Kaikki mallimme ovat käsikäyttöisenäkin kevyitä käyttää. Yhä useammin kuitenkin markiisia liikuttaa sähkömoottori. Moottorikäyttöiseen markiisiin voidaan liittää esimerkiksi mukavuutta lisäävä aurinko-ohjaus tai vaurioilta suojaava tuuliohjaus. Markiisi voi toimia myös yhtenä osana älykotijärjestelmää, jossa kaikkien kaihtimien toiminnot on koottu yhden kauko-ohjaimen tai sovelluksen avulla ohjattaviksi.

Värivaihtoehdot

Galleria

Muut-vaihtoehdot