Parvekekaihtimet

palkki

Kattoon asennettavat kaihtimet parvekkeella

Kattoon asennettavat kaihtimet antavat enemmän vaihtoehtoja parvekesuojaukseen. Mikäli haluat laskea parvekerullakaihtimesi alas myös silloin, kun parvekelasit on käännetty auki, on silloin kattoon asennettava liukukiskojärjestelmä paras vaihtoehto. Liukukiskon ansiosta kaihtimia on helppo liikutella pois tieltä sivusuunnassa liuku-uraa pitkin. 

Liukukiskojärjestelmä mahdollistaa kattoasennuksen nimenomaan silloin, kun parvekelasien yläreunassa ei ole tarpeeksi alumiiniprofiilia, johon kaihtimet voisi kiinnittää.

Järjestelmässä verhot on asennettu peräkkäin kiskoon ja niitä voidaan liu’uttaa sivusuunnassa urassa molempiin suuntiin. Kiskoja kiinnitetään kaksi tai useampia syvyyssuunnassa vierekkäin, jolloin vierekkäiset verhot saadaan asettumaan toistensa lomiin. 

Liukukiskoon on mahdollista kiinnittää rullaverhojen lisäksi myös muita kaihtimia kuten säle-, laskosvekki- tai pystylamellikaihtimia. Myös moottorointi on mahdollinen.

Materiaalivaihtoehtoja on useita screen-kankaita, joissa on valittavissa eri läpinäkyvyyskertoimia oman mieltymyksen mukaan.

Kangasvaihtoehdot

Screen 2000

Tekstiilimäinen, pehmeä ja ohut Screen-kangas, jossa on 3% OF-läpäisykerroin

Screen 3000

Moneen käyttöön soveltuva Screen-kangas, jossa on 5% OF-läpäisykerroin.

Screen 4000

Huomattavasti paksumpi ja painavampi Screen-kangas, joka soveltuu myös ulkokäyttöön. 5% OF-läpäisykerroin.

Durable Exterior

Soveltuu ulkokäyttöön tai esimerkiksi kylpyhuoneisiin. Helppo puhdistaa kotikonstein.

HiTech Screen

Valkoisen taustansa ansiosta tällä kankaalla on erityisen hyvät lämpöenergian heijastusominaisuudet.

Galleria