Parvekekaihtimet

palkki

Kangasvekkikaihtimet lasikohtaisesti

Kangasvekkikaihtimet eli pliseekaihtimet ovat erinomainen vaihtoehto silloin, kun halutaan saada vain osittaista suojaa auringolta tai katseilta. Kaihdinta pystyy nostamaan portaattomasti alhaalta ylöspäin tai vaihtoehtoisesti ylhäältä alaspäin. Näissä teippaamalla kiinnitettävissä kaihtimissa kulkee sivuissa kiristettävät narut, jotka pitävät kaihtimen tiukasti paikallaan. Jännitettyjen narujen ansiosta vekkikaihdin ei pääse heilumaan tuulessa tai parvekelaseja liikuteltaessa. Narujen kireyttä on helppo säätää itse, jos ne pääsevät ajan kuluessa löystymään. 

Jokaiseen parvekelasiin valmistetaan oma parvekelasin levyinen ja korkuinen vekkikaihdin. Parvekelaseja liikuteltaessa auki tai kiinni, kaihdin seuraa lasin mukana.

Kaihtimen saa nostettua ja laskettua käsin kaihtimen ala- ja yläreunissa olevilla vetimillä tai säätökepin avulla, mikäli vedin on liian korkealla käsin ylettyä.

 

Kangasvekkikaihdin

Kangasvekkikaihtimet voi tarvittaessa pestä vedellä ilman, että ne menettävät laskostettua muotoaan. Materiaalit kestävät hyvin myös lasten leikkejä, sillä kangasta voi rypistellä käsin ja se palautuu takaisin vekattuun muotoonsa. Kaihtimessa ei ole roikkuvia naruja, jotka voisivat tarttua kiinni vaarallisesti ja aiheuttaa turvallisuusriskin.

Värejä ja materiaalivaihtoehtoja löytyy useita läpikuultavista peittäviin kankaisiin.

Osittain läpinäkyvät kankaat

SC LIGHT

CETUS

Peittävät kankaat

PEARL

Galleria