Rullakaihtimet

palkki

Peittävät-, pimentävät ja läpinäkyvät rullakaihtimet

Rullakaihtimet ovat monipuolisempia kuin tiedätkään. Kangasvaihtoehdoissa löytyy valikoimaa niin sävyissä, materiaaleissa, kuin ominaisuuksissakin. Kankaat voidaan jakaa kolmeen päätyyppiin: screeneihin, peittäviin tai pimentäviin kankaisiin.

Läpinäkyvät Screen-kankaat suojaavat sisätiloja kirkkaimmalta häikäisyltä ja lämmöltä. Ne heijastavat auringon lämpösäteilyä ulospäin säilyttäen kuitenkin näkymän ulos. Tyylikäs valinta, jonka avulla säästät samalla energiakuluissasi, kun viilennyksen tarve vähenee.

Peittävät kankaat ovat valoa läpipäästäviä, mutta niiden läpi ei kuitenkaan näe. Nämä kankaat toimivat hyvin, kun haluat peittää näkymän huoneestasi ulos pimentämättä kuitenkaan tilaasi kokonaan. Vaaleasävyiset kankaat säilyttävät huoneen valoisuuden, tummemmilla sävyillä pystyt pimentämään tilaa.

Pimentävät kankaat eivät päästä yhtään valoa läpi. Pimentävyys on kankaan ominaisuus, joten valkoinen kangas pimentää yhtä hyvin kuin musta. Koteloinnilla ja sivuohjaimilla saadaan myös mahdolliset sivuilta tulevat valonsäteet peitettyä ja tehostettua pimennystä. Ehdoton valinta esimerkiksi makuuhuoneisiin ja auditorioihin.

Kuoseja ja värejä löytyy runsaasti teemoitetusta valikoimastamme –  valitse oman mieltymyksesi ja tarpeesi mukaan sopivin.

Moottoroinnilla lisää käytettävyyttä

Rullaverhot voidaan valmistaa moottoroituna tai käsikäyttöisinä. Käsikäyttöistä kaihdinta nostetaan ja lasketaan vetonarujen tai ketjujen avulla. Moottoroitua kaihdinta voidaan ohjata kaukosäätimellä, johon pystyy ohjelmoimaan erilaisia käyttöryhmiä oman mieltymyksen mukaan.

Moottoroidut rullakaihtimet voidaan myös lisätä osaksi älykotijärjestelmää, jolloin niitä voi käyttää vaivattomasti oman älylaitteen sovelluksen avulla. 

Rullakaihdin_screen_aurinko
Screen-rullakaihdin ikkunassa
Screen kaihdin

Zebra-kaksoiskaihdin

Zebra on vaakaraidoitettu kaksoiskaihdin, jossa läpikuultavat ja peittävät raidat vuorottelevat keskenään. Luo raitakaihtimella tunnelmaa huoneeseesi tuomalla sinne valon ja varjon leikkiä.​

Galleria