Sälekaihtimet

palkki

Sälekaihtimet suojaavat useimpien ikkunoita

Sälekaihtimet ovat suosituimpia aurinkosuojia ikkunaan Suomessa ja koko Skandinaviassa. Sälekaihtimien käyttö ikkunoissa on vaivatonta. Säleiden kulmaa säätämällä pystyy huoneeseen luomaan lukemattomia eri valaistustiloja. Pimentävissä No hole -malleissa narureiät on saatu piiloon tiiviimmällä rakenteella, jolloin häiritseviä auringonsäteitä ei pääse huoneeseen ollenkaan. Kaihtimet on myös mahdollista nostaa kokonaan ylös halutessa ja antaa kaiken valon tulla sisään. 

Alumiinisia säleitä löytyy useissa eri leveyksissä sekä käyttötarkoituksen että oman mieltymysten mukaan niin ikkunan pintaan kuin lasien väliin asennettavaksi. Lasien väliien asennettuna kaihtimet säilyvät vaurioitumattomina sekä puhtaampana pölyltä.

Sälekaihtimien säleitä, koteloja ja naruja on saatavilla lukuisissa eri väreissä ja kuoseissa. Kaihtimet voidaan asentaa manuaalisesti toimiviksi tai moottorikäyttöisiksi.

Kilpailukykyinen hinta ja korkea laatu takaavat kahtimillemme pitkän käyttöiän lisäksi miellyttävän käytön.

Sälekaihtimet

Sälekaihtimien puhdistaminen on helppoa ja sujuu kätevästi ikkunan pesun yhteydessä. Erillisiä pesureita ei tarvita eikä kaihdinta tarvitse irroittaa ikkunasta pesun ajaksi. Irtopölyn saa irrotettua pölyhuiskalla, jonka jälkeen pyyhintä nihkeällä mikrokuituliinalla poistaa likatahrat

Sälekaihdinvaihtoehdot

Moottorointi

Sälekaihtimet voidaan asentaa myös ikkunan ulkopuolelle, jos tarvitaan todella tehokasta auringonsuojaa.

Lue lisää tästä