Kaukosäätimet ja -ohjaimet

palkki

Kauko-ohjaimilla keskitettyä käyttöä

Ohjaimen avulla pystyt nostamaan ja laskemaan kaihtimia tai kaihdinryhmiä vaivattomasti koskematta itse kaihtimeen. Samaan ohjaimeen on mahdollista keskittää myös useamman laitteen kauko-ohjaus esimerkiksi valaistuksen tai lukituksen. 

Ohjaimeen voit tallentaa myös omat suosikkiasetuksesi ja käyttää useampaakin laitetta samanaikaisesti vain yhtä nappia painamalla. 

Pystyt automatisoimaan kaihtimien toimintaa myös tuuli- ja aurinkoantureittan avulla sekä ajastamalla sopivat avautumis- ja sulkeutumisajat ohjaimeen.  Näin talosi näyttää asutulta, vaikka itse et olisikaan paikalla. Näppäräkäyttöisen tekniikan avulla arki on  hallussasi joka sekunti.

somfy-telis-16-rts

Ohjaimet

SOMFY

somfy-Situo-1

Situo 1

1-kanavainen kauko-ohjain kaihdinta tai valoa varten erilliskäyttöön. Toimitetaan seinäkiinnikkeellä.

Somfy_Situo_5_io

Situo 5 io

5-kanavainen kauko-ohjain kaihtimia tai valoja varten erillis- tai ryhmäkäyttöön. Saatavissa 3 värimallia. Toimitetaan seinäkiinnikkeellä.

Somfy_smoove_origin_io

Smoove Origin io

Langaton seinään kiinnitettävä RTS-kytkin yhden käyttökohteen tai yhden käyttökohderyhmän ohjaamiseen.

somfy-telis-6-chronis-white

Telis 6 Chronis RTS

Keskitetyn ohjauksen kaukosäädin ohjaa jopa 6 ryhmää aikaohjelmoinnilla.

AUTOMATE

Automate_push_5

Push 5

Automate Push 5 -kanavaisen kauko-ohjaimen kosketuspainikkeilla pystyy ohjaamaan 5 erillistä kaihdinta tai ALL-painikkeella kaikkia kaihtimia samaan aikaan.

Automate-Push15-Remote

Push 15

Automate Push 15 -kanavaisen kauko-ohjaimen painikkeilla pystyy ohjaamaan 15 erillistä kaihdinta tai kaihdinryhmää. Ohjaimessa nestekidenäyttö.

Kysy lisätietoja myynnistämme p. 050 3565 414

Close Menu