Parvekekaihtimet

palkki

Parvekesälekaihtimet lasikohtaisesti

Parvekesälekaihtimet, jotka on valmistettu jokaiseen lasiin erikseen, ovat materiaaliltaan tukevaa 16 mm leveätä ja 0,21 mm vahvaa alumiinia. Myös kaikki kotelomateriaalit ovat kaikki alumiinia. Lasikohtaiset parvekesälekaihtimet ovat kiinni parvekelasissa ja liikkuvat lasin  mukana, jos ikkunoita liuetetaan sivusuunnassa.

Parvekekaihtimet löydät neljässä tyylikkäässä värissä. Erillisiä, roikkuvia naruja ei kaihtimessa ole, vaan säleiden kääntökuulaketjulla toimiva mekanismi tekee tuotteesta tyylikkään näköisen ja ennen kaikkea lapsiturvallisen. 

Parvekesälekaihtimet kiinnitetään suoraan lasiin

Lasikohtaiset parvekekaihtimet kiinnitetään sekä ylä-että alareunoistaan kiinnikkeillä joko parvekelasiin tai lasin profiiliin. Näissä päistään kiinnitetyissä kaihtimissa kulkee molemmissa sivuissa jännitetyt narut, jotka pitävät kaihtimen paikallaan. Narujen ansiosta sälekaihdin ei pääse heilumaan sivusuunnassa tuulessa tai parvekelaseja liikuteltaessa. Narujen kireyttä on helppo säätää, jos ne pääsevät löystymään. 

Kaihtimen saa nostettua ja laskettua kaihtimen alareunassa olevalla vetimellä. Mikäli verhon yläreuna on liian korkealla, jotta sinne ylettyisi, voi apuna käyttää erillistä säätösauvaa.

Sälekaihtimet 16 mm

Jos haluat laskea sälekaihtimet alas myös silloin, kun lasit on käännetty auki, niin kattoon asennettava leveämpi sälekaihdin on silloin parempi vaihtoehto parvekkeellesi.

Värivaihtoehdot

Galleria

Käyttö ja vaijereiden kiristys